Hieronta

Rentouttava ja hyvinvointia edistävä hieronta

Kaipaisitko hemmottelua, rentoutusta tai helpotusta kireille lihaksille? Hieronta tehdään aina toiveidesi mukaan, jotta käynti olisi mahdollisimman miellyttävä ja hyödyllinen. Hieronta toimii tehokkaana stressinlievittäjänä ja vähentää lihasjännitystä sekä kipuja.

Hieronnasta apua niska- ja hartiakipuihin

Monet ihmiset kärsivät selkä-, niska- ja hartiakivuista, ja hieronta on tehokas keino näiden kipujen hallintaan. Paikantamalla kivunlähteet ja käsittelemällä ne ja trigger-pisteet, voidaan avata lihaksia ja samalla parantaa verenkiertoa ja liikkuvuutta niska-hartiaseudulla. Hieronnassa käsitellään myös lihaskalvoja, jänteitä ja lihasten kiinnityskohtia, joka tekee hoidosta kokonaisvaltaisen.

Hieronta sopii kenelle tahansa

Hieronta on monipuolinen hoitomuoto, ja se sopii käytännöllisesti katsoen kaikille. Olitpa sitten nuori tai vanhempi, huippu-urheilija tai toimistotyöntekijä, raskaana oleva äiti tai liikuntarajoitteinen, hieronta voidaan sovittaa tarpeisiisi. Hieroja voi räätälöidä hoidon sinun tarpeisiisi ja ottaa huomioon mahdolliset terveydelliset rajoitteesi.

Mitä hierontakäynnillä tapahtuu?

Saapuessasi hierontaan, ensimmäisenä käydään läpi mahdolliset oireesi ja toiveesi hoidolle. Hieronnassa käytetään erilaisia tekniikoita, kuten klassista hierontaa, syväkudoshierontaa, liike- ja venytyshoitoja tai paineluhierontaa riippuen kohteesta. Tärkeintä hierontakäynnillä on mukavuutesi, joten voit rohkeasti kertoa, jos toivot hierojalta hellempää tai voimakkaampaa painetta. Hieronnan jälkeen voit palata päivän askareisiisi tavallisesti ja suosittelemme juomaan päivän aikana runsaasti vettä.

Hieronnan hyödyt

Hieronnalla on monia terapeuttisia vaikutuksia, ja tässä on neljä tärkeintä hyötyä:

Stressin lievitys

Hieronta voi auttaa rentoutumaan ja vapauttamaan kehon stressistä. Se vähentää stressihormonien tuotantoa ja auttaa kehoa ja mieltä rentoutumaan.

Kipujen hallinta

Hieronta on tehokas keino kipujen hallinnassa. Se auttaa lievittämään lihasjännitystä ja vähentämään kipua erityisesti selkä- ja niskakivuissa.

Parantunut verenkierto

Hieronta parantaa verenkiertoa, mikä auttaa kuljettamaan happea ja ravinteita soluihin tehokkaammin. Tämä tukee elimistön toimintaa ja auttaa palautumaan rasituksesta.

Liikkuvuuden parantaminen

Hieronta auttaa lisäämään nivelten ja koko kehon liikkuvuutta. Se on erityisen hyödyllistä urheilijoille ja aktiivisille ihmisille.

Varaa aikasi nyt ja vapaudu jumeista

Scroll to Top