Palautumis­lahkeet

Laadukas ja turvallinen kompressiohoito

RecoveryAir – kompressiojärjestelmän teho on kliinisin tutkimuksin todistettu. Patentoidut muotoillut ilmakennot täyttyvät saumattomasti alhaalta ylös stimuloiden kehon lymfaattista järjestelmää. Tämä vilkastuttaa verenkiertoa, nopeuttaa aineenvaihduntaa sekä helpottaa lihasarkuutta ja -väsymystä. Lisää palautumislahkeet hierontakäyntiisi ja saat kokonaisvaltaisen hieronnan koko kropalle! 

Mihin palautuslahkeet auttavat?

Palautushousut tehostavat aineenvaihduntaa ja kiihdyttävät nesteiden ja maitohappojen poistumista lihaksistosta. Palautushousujen hyötyjä ja vaikutusta kehoon on tutkittu laajalti ja niiden on todistettu vähentävän turvotusta, parantavan verenkiertoa, alentavan lihassärkyä sekä nopeuttavan lihasten palautumista muun muassa urheilusuorituksen jälkeen.

Kenelle palautuslahkeet sopivat?

Palautusjärjestelmä sopii kaikille, jotka kärsivät erilaisista lihaskivuista ja joiden jalkoja vaivaa turvotus tai huono verenkierto. Lahkeiden teknologia on erityisesti suunnattu urheilijoille, sillä palautushousut nopeuttavat palautumista urheilusuorituksen jälkeen. Mutta sopivat myös tavallisille ei urheilijoille.

Milloin palautumislahkeita ei voida käyttää?

Jos asiakkaalla on mm. sydämen tai verenkierron vajaatoiminta, epäilty tai tunnistettu veritulppa, ruusu tai muu bakteeriperäinen infektio, laskimotulehdus tai -tukos, äkkinäinen ja selittämätön kipu pohkeessa, arterioskleroosi, iskemia tai keuhkoödeema sekä turvonnut, rikkinäinen tai tulehtunut iho. Epäselvissä tapauksissa on konsultoitava lääkäriä ennen käyttöä. Lapsilla samat rajoitteet.

Sopiiko lahkeet raskaana oleville?

Kyllä. Suosittelemme kuitenkin konsultoimaan lääkäriä ennen käyttöä. Kuitenkaan vatsan alueella painetta ei saa
käyttää.

Varaa aikasi nyt ja vapaudu jumeista

Scroll to Top